سبزی‌های آپارتمانی و روش کاشت آپارتمانی سبزی

روش کاشت آپارتمانی سبزی

کاشت آپارتمانی سبزی نه تنهای نیازهای غذایی ما و سایر افراد خانواده را به بهترین شکل برآورده می‌کند، بلکه موجبات تفریح و سرگرمی ما را نیز پدید می‌آورد. یادگیری روش‌های کاشت آپارتمانی سبزی، می‌تواند ما را در مسیر فاصله گرفتن از دغدغه‌های دنیای روزمره مجهزتر کند. اولین اصل کاشت آپارتمانی سبزی، انتخاب درست دانه است. برای مثال، دانه سبزیجاتی مانند آویشن، گوجه فرنگی، تربچه و ریحان به راحتی جوانه می‌زنند و حتی اگر پیش‌تر با کاشت آپارتمانی سبزی آشنایی خاصی نداشته باشید، می‌توانید از پروش این سبزیجات در محیط منزل خود نهایت لذت را ببرید.

دومین گام برای کاشت آپارتمانی سبزی، انتخاب مکان کشت است. سبزیجات نیز مانند هرگیاه دیگری، نیازمند نور خورشید هستند، بنابراین لازم است محلی که برای کاشت آپارتمانی سبزی در نظر می‌گیرید، در معرض تابش خورشید باشد و از نظر شرایط محیطی، گیاه را در برابر عواملی مانند سرما یا وزش باد ایمن نگهدارد. طبیعتا هرچه بیشتر به سبزیجاتتان رسیدگی کنید، محصولات بهتری به دست خواهید آورد و هرچه هنگام انتخاب مکان و ظرف کشت، حساسیت بیشتری به خرج دهید، شانس رشد سبزیجاتتان را افزایش می‌دهید. اصول اولیه کاشت آپارتمانی سبزی، در همین دو قدم خلاصه می‌شود، با این حال تکنیک‌هایی نیز وجود دارند که در می‌توانید با به کار بستن آن‌ها، رشد گیاهانتان را بیش از پیش تضمین کنید.

تکنیک‌های طرح بندی کاشت آپارتمانی سبزی

تکنیک‌های طرح بندی کاشت آپارتمانی سبزی

با توجه به این که احتمالا فضای شما برای کاشت سبزیجات در آپارتمان محدود است، یادگیری تکنیک‌های طرح بندی کاشت آپارتمانی سبزی می‌تواند کارتان را راحت کند. اگر فضایی نسبتا بزرگ را به کاشت سبزی اختصاص داده‌اید، می‌توانید محصولاتتان را به صورت قطاری پشت سر یک دیگر بچینید اما انجام چنین کاری در فضاهای کوچک عملا غیرممکن است. اگر فضای کاشتتان کوچک است، بهتر است یک سبد خالی را به عنوان زمین زراعت خود در نظر بگیرید و درست مانند یک مزرعه دار، هر بخش آن را به کاشت سبزیجات مختلف و یا حتی یک سبزی به خصوص اختصاص دهید.

خاکی که انتخاب می‌کنید نیز تاثیر به سزایی بر سرنوشت شما به عنوان یک باغبان خواهد گذاشت. خاک اکثر مناطق کوهپایه‌ای تهران، به صورت پیش فرض برای کشت سبزی مناسب است، با این حال قرار نیست همه راه بیفتید سمت مناطق کوهپایه‌ای پایتخت و یک مشت از خاک آن منطقه بردارید. راه ساده‌تر این است که به نزدیک‌ترین گل فروشی محلتان مراجعه کنید و از آقای گل فروش بخواهید که خاکی متناسب با نوع دانه‌ای که انتخاب کرده‌اید به شما بفروشد.

با توجه به حجم بالای اطلاعاتی که در اینترنت موجود است، احتمالا بعد از انتخاب نوع دانه، خودتان از پس کاشت و برداشت آن بربیایید. از دیگر نکات مهمی که حین کشت باید به آن توجه داشته باشید، سازگاری دانه با فصول مختلف است. اگر می‌توانید به صورت موضعی شرایط اقلیمی لازم برای رشد سبزیجات مختلف را به وجود بیاورد که دغدغه‌ای نخواهید داشت، در غیر این صورت باید هر دانه را در فصل رشد خود بکارید. کاشت آپارتمانی سبزی فرآیند پیچیده‌ای ندارد، کافی است شروع کنید و از انجام کارهای باغبانی لذت ببرید.

مطلب پیشنهادی :

6 سبزیجات و صیفی جات که می‌توانید در منزل پرورش دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

× 1 = 9